De Food100-lijst van 2018 is bekend. De onafhankelijke vakjury heeft 50 gamechangers (30+) en 50 changemakers (30-) geselecteerd uit ruim 600 aanmeldingen. Onder hen Maurits Tepper, eigenaar bij blaarkopveehouderij Eytemaheert in Roderwolde. 

maurits jessica eytemaheert

In de lijst staan ook Joris Bijdendijk (executive chef bij RIJKS® restaurant) en Tjeerd de Groot (Tweedekamerlid namens D66). Ook zij zijn regelmatig pleitbezorger van de zeldzame rassen, waaronder de blaarkop.

 

Food100 koppelt talent met invloed

Food100 is een netwerk van gevestigde leiders en aanstormend talent. Het netwerk wil foodgeneraties verbinden, het gevestigde leiderschap inspireren en de nieuwe generatie kansen bieden om met nieuwe initiatieven de toekomst vorm te geven. Jonge talenten worden gekoppeld aan de ervaren gamechangers om zo een verbindend netwerk te laten ontstaan. De vakjury geeft alle kandidaten punten op basis van vier criteria: daadkracht, innovativiteit, een brede kijk op duurzaamheid, en het vermogen om hun kennis en netwerk te delen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s